site logo

tianeptine ravim madalaima tianeptine ravim Tootja

tianeptine ravim, tuntud ka kui stablon, on ravim, mida kasutatakse peamiselt raske depressiivse häire raviks. Seda on kasutatud ka ärritunud soole sündroomi ja astma raviks. Tianeptiinil on antidepressandid ja ärevusvastased omadused.
Tianeptiinnaatriumil on kehale mitmesugused mõjud, sealhulgas motivatsiooni suurendamine, ärevuse mahasurumine, kognitiivne eufooria, fookuse parandamine, noorendamine ja kognitiivne väsimus.
Tianeptiin on antidepressant. Loomal on hipokampuse püramiidrakud suurenenud spontaanse aktiivsuse ja selle funktsiooni kiirendamine oli pärast taastumist pärsitud; kortikaalsete ja hipokampuse neuronite suurenemine 5-serotoniini tagasihaarde kohtades. Tianeptiin ilma järgmiste kõrvalmõjudeta: uni ja erksus;südame-veresoonkond; kolinergiline süsteem (ilma antikolinergiliste sümptomiteta); narkoiha

tianeptine ravim oli mitte ainult hea antidepressantne toime ja kõrvaltoimed oluliselt väiksemad kui tavalistel tritsüklilistel antidepressantidel, peaaegu mingit negatiivset mõju südame-veresoonkonna süsteemile, vere-, maksa- ja neerufunktsioonid ei kahjustanud ega ka rahustavat toimet. Tianeptiin ei ole efektiivne ainult depressiooni ja depressiivse neuroosi korral, tõhus on ka krooniline alkoholism ja depressioon pärast alkoholi. Pikaajaline kasutamine võib ära hoida retsidiivi.